Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Jazz i flamenc, una barreja deliciosa

15 de nov. 2013

Jazz i flamenc, una barreja deliciosa


Quan escoltem Ariadna Castellanos, el seu sentit innat de la improvisació i la seva tècnica prodigiosa, reconeixem un nou aire al món del flamenc: la barreja de l'essència apassionada pròpies d’aquest gènere amb les harmonies modernes del jazz. Tot plegat l’ha portat a alguns dels escenaris més importants del món (Kennedy Center for Performing Arts en Washington D.C., Agganis Arena en Boston, Palau de les Arts de Valencia). 
També ha participat en festivals de jazz tan rellevants com el Monterey Jazz Festival a Califòrnia o el Heineken JazzFest a Puerto Rico, on ha compartit escenari amb artistes de la talla de Paco de Lucía i Michel Camilo.
Durant la seva carrera, Ariadna Castellanos ha treballat amb grans artistes com Alejandro Sanz o José Mercé, i ara presenta el seu disc de debut Flamenco en Black & White que ha estat produït pel  productor/compositor guanyador de set Grammys llatins Javier Limón (Bebo Valdés, Buika, Paco de Lucía) i que ha tornat a ser nominat en la categoria de Productor de l’Any precisament per aquest treball.