Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Aquest novembre, la biblioteca us recomana...

4 de nov. 2013

Aquest novembre, la biblioteca us recomana...


La banda barcelonina Manel tornen amb nou àlbum dos anys després d'aconseguir situar el seu darrer disc fins al número 1 de les llistes de música. Atletesbaixin de l’escenari suposa el seu tercer disc d’estudi: compta amb ritmes més pop i s’allunya momentàniament de l’escena folk, sonaran més elèctrics que mai.
La primera cançó d’aquest disc és un homenatge a Yoko Ono, vídua de John Lennon.


Després de quatre anys sense entrar a l'estudi per enregistrar temes inèdits per a un nou treball discogràfic, surt al mercat Totés més senzill (RGB Suports). No obstant, durant aquest temps el grup ha publicat dos discos en directe de caire molt diferent - "A l'Apolo" (2009) i "Simfònic" (2010)-, endinsant-se en contrastos molt enriquidors.
Aquest parèntesi creatiu, que no artístic, ha donat de si un recull molt ampli de noves cançons i una nova mirada endins, per a projectar noves sonoritats i propostes amb l'ànima de Lax'n'Busto. Enregistrat i produït pel propi grup, i mesclat pel conegut productor Paco Loco (Paco Martínez), "Tot és més senzill" sorprèn tothom, incondicionals o no, per la seva amplitud i la seva senzillesa. Nous conceptes, cançons amb nous registres, darrera de les quals indefectiblement s'hi podrà reconèixer subtilment l'ADN del grup.