Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: T'esperem als nostres clubs!

3 de set. 2013

T'esperem als nostres clubs!

Com ja es habitual durant els últims anys, la Biblioteca Torras i Bages organitza una nova temporada de TERTÚLIES LITERÀRIES, on s’acull totes aquelles persones que vulguin compartir -d’una forma distesa i agradable- les opinions, sentiments, comentaris, etc. que els hagi suggerit la lectura d’una obra llegida prèviament.

Les persones que formin part de les tertúlies literàries es trobaran a la biblioteca, amb una freqüència mensual, els dimarts de la darrera setmana de cada mes de 2/4 de 8 a les 9 del vespre, per tal de comentar la novel·la en qüestió, sota la conducció de l’Elvira Mestres Bertran, encarregada, des de ja fa uns quants anys, de dinamitzar el grup i ajudar a descobrir les múltiples facetes de l’obra. Recordem que, si bé la biblioteca només pot garantir un nombre de llibres limitat per a trenta participants, les sessions són obertes a tothom i aquelles persones que hagin llegit l’obra corresponent i tinguin interès en la trobada poden participar-hi sense previ avís. Per optar a la reserva del llibre, cal venir per la Biblioteca a omplir una butlleta dins del període d’inscripcions que va del 3 al 16 de setembre.

A més a més de les Tertúlies Literàries, per als amants de la novel·la negra la Biblioteca organitza el club de lectura “La clau de vidre”, conduït i dinamitzat per la Glòria Batllevell. Per a poder participar en aquestes trobades també caldrà fer inscripció prèvia entre el 3 i el 16 de setembre.

Com a novetat, enguany engeguem un nou club de lectura dedicat al còmic. Està adreçat a joves a partir de 16 anys i la periodicitat de les trobades serà mensual. La primera serà el dimarts 19 de novembre a 2/4 de 8 del vespre. Aquells que hi estigueu interessats adreceu-vos a la biblioteca. Esperem una bona participació!

A més de les sessions periòdiques d’aquestes tertúlies, la Biblioteca també té previst organitzar sortides culturals, xerrades a càrrec d’especialistes en literatura així com convidar a algun dels autors o autores de les obres llegides.