Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Novetats de cinema - Octubre 2013

24 de set. 2013

Novetats de cinema - Octubre 2013


AMOR
Dir. Michael Haneke
Georges i Anne són dos professors de música clàssica jubilats que viuen a París. La seva filla també es dedica a la música, i viu a Londres amb el seu marit britànic. Un dia, Anne pateix un infart. En tornar de l'hospital, un costat del seu cos està paralitzat. L'amor que s'ha unit a la parella durant tants anys es veurà posat a prova.
BIUTIFUL
BOND 007 SKYFALL
CRASH
EL BOSC
Dir. Òscar Aibar. Guió: Albert Sánchez Piñol.
L'any 1936 esclata la Guerra Civil i les milícies anarquistes prenen el poder al Baix Aragó. Allà, Ramon i la seva dona Dora amaguen un secret ancestral: unes misterioses llums apareixen al costat del bosc que envolta la seva masia. Segons la tradició familiar, aquestes llums són una porta a un altre món del que ningú torna. Quan Lo Coixo, un anarquista enamorat de Dora, intenta acabar amb Ramon, aquest es veurà obligat a entrar en els llums i desaparèixer...
EL CUERPO
EN LA CASA
FIN
GOLPE DE EFECTO
HITCHCOCK
LA PEQUEÑA VENECIA
LA PESCA DE SALMÓN EN YEMEN
LINCOLN
LOOPER
LOS MISERABLES
SIEMPRE A TU LADO
TENEMOS QUE HABLAR DE KEVIN
UNA CASA DE LOCOS
UNA PISTOLA EN CADA MANO
Dir. Cesc Gay
El millor retrat possible dels homes d'avui. Profunditat i gràcia (que la té i molta) d'una cinta que deixa en tot moment a l'espectador la part creativa del relat. Narrada amb intel·ligència i cura, gràcia i complexitat, amb un coneixement profund d'això tan emfàtic anomenat la naturalesa humana, de l'anvers i el revers del personal, del que aparentem i el que som, de la barreja de les dues coses.
ZERO DARK THIRTY