Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: A peu pel nostre país

26 de set. 2013

A peu pel nostre país


Catalunya ofereix nombrosos espais naturals ideals per a la pràctica d’activitats d’oci, lleure, d’aventura i observació de la natura mentre es gaudeix de la seva diversitat paisatgística. 

Des dels cims més alts dels Pirineus fins a les cales més amagades de la Mediterrània, passant per les planes de la Catalunya interior o els paratges naturals del delta de l’Ebre i de les Terres de Lleida, el turisme actiu i de natura ofereix una gran varietat de propostes a l’abast de tothom.

La bonança del clima permet practicar diferents activitats durant tot l’any, com el senderisme per una àmplia xarxa de camins de llarg i petit recorregut, cicloturisme per les Vies Verdes o btt per algun dels 18 Centres BTT Catalunya. També podem interpretar la natura observant flora i fauna, explorant el fons marí o caminant per algun dels espais naturals de la geografia catalana. 


Des de la Biblioteca et proposem diversos racons del nostre país que són destinacions de somni, tant per a grans com per a petits.

Desde els espais naturals i muntanyosos del nord: el Montseny, els Pirineusles Guilleries o la Vall d’Aran, fins al límits del sud, passant per l’espectacularitat dels ports de Tortosa-Beseit.

I si el que prefereixes,l aprofitant el bon temps, és la proximitat de la platja o el mar, també pots gaudir dels Camins de Ronda, la Costa Brava, o l’encís del Delta de l’Ebre.

Catalunya, 31.895 km², el nostre país, una terra amb molts secrets per a desxifrar, et convidem a descobrir-los!