Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Neix l'Escola de Lletres l'Odissea

31 de jul. 2013

Neix l'Escola de Lletres l'Odissea


Una escola de formació permanent en escriptura creativa i humanitats.

Aquesta tardor que ve començaran els cursos de l'Escola de Lletres, un nou projecte que s’impulsa des de la llibreria l'Odissea.
Un espai d'aprenentatge i formació de tot el que envolta el món de les lletres i la cultura en general. Un lloc on poder gaudir de la literatura i compartir els projectes de cada un de nosaltres.
Al mes d'octubre començaran els tres primers cursos, que seran de narrativa, de dramatúrgia i de poesia, tots ells de caràcter introductori. S’ha el·laborat una proposta didàctica comuna que dóna molta importància a la vessant pràctica de la formació, parant especial atenció en el desenvolupament del treball de l’alumnat. Així mateix, els cursos inclouen sessions de tertúlia amb escriptors, per tractar el seu ofici i intercanviar experiències.
L’escola està impulsada per la Llibreria i l’Associació Cultural l’Odissea i compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art Municipal Arsenal. L’equip docent està format per Pere Martí (poesia), Silvana Vogt (narrativa) i Jordi Faura (dramatúrgia).
Fins al dia 20 de setembre la matrícula està oberta, i qui ho desitgi pot informar-se i inscriure’s a través de la web de l’escola (www.escola.lodissea.com) o anant a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès.