Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Gaudeix de la lectura allà on vagis

11 de jul. 2013

Gaudeix de la lectura allà on vagisAquest estiu la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca torna a posar en marxa el servei de BIBLIOPISCINA. Es tracta d’un servei de consulta i lectura de la premsa diària i comarcal (3 diaris d’informació general i el setmanari 3 de vuit), de revistes, llibres i contes, destinat a tots els usuaris i usuàries de les piscines municipals.
 
Aquest servei s’ubica al recinte exterior de les Piscines del Complex Aquàtic i està organitzat pel Servei de Cultura en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca. Enguany entra en funcionament el 15 de juliol i se’n podrà gaudir fins al 2 d’agost, de dilluns a divendres de  les 12 a les 6 de la tarda. Les consultes del material ofertat són exclusives per al recinte de la piscina, és a dir, no es fa préstec de documents a domicili.
 
Un dels objectius d’aquest servei és el d’apropar la lectura a públics nous i donar a conèixer la biblioteca pública i les avantatges de fer-se’n soci. I també el d’oferir un servei cultural afegit al temps que dediquen els ciutadans/es per a l’oci i l’esport.