Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Les fotos de les teves vacances tenen premi!

20 de maig 2013

Les fotos de les teves vacances tenen premi!


Coincidint l'entrega de premis del concurs de fotos 2012 i la inauguració de l'exposició de les 44 fotos presentades a concurs que es farà a l'Escola Arsenal (que col.labora des de la primera edició del concurs amb l'organització), es presenten les bases del concurs 2013 amb el tema VIATGE I VIATGERS. El concurs te com a finalitat afavorir la creativitat i la capacitat documental i informativa que permet una de les tècniques artístiques i documental més estesa a l’actualitat, la fotografia. Al mateix temps vol afavorir la millora de la tècnica fotogràfica i mostra els món amb els ulls dels joves viatgers, ja sigui a prop de casa o arreu del planeta.
Participa-hi!

Es valorarà la fotografia que millor reflecteixi la temàtica, però tenint en compte la tècnica, l'espontaneïtat i l'originalitat.
Més específicament es valoraran les fotografies que reflecteixin la relació de les persones, en el seu rol de viatger, amb el viatge, que reflecteixin la tipologia i les diferents formes de viatjar, les formes de viure i gaudir els viatge en els entorns i paisatges d’arreu del món i del costat de casa.
La presència de com a mínim d’un viatger a les fotografies serà requisit indispensable per a que la fotografia sigui admesa.
Modalitats
Es presenten dues modalitats de participació anomenades:
- FOTO REFLEX, fotos presses amb càmeres reflex sense manipulació posterior.
FOTO MÒBIL fotos presses amb dispositius mòbils o dispositius no reflex,  manipulades o no.
Categories
Cadascuna de les dues modalitats tindrà una categoria anomenada ESO per les persones entre 12 a 15 anys i una altra de 16 als 29 anys.
Premis
 - Un primer premi de 300 euros en la modalitat FOTO RÈFLEX que es destinarà al cost total o parcial d’una sàmara reflex o un complement per càmera reflex com ara objectius, flash, etc a l’establiment que indicarà l’organització.
- Dos finalistes, en la modalitat FOTO REFLEX de 100 euros cadascun destinat a la compra de material fotogràfic o còpies o àlbums fotogràfics a l’establiment que indicarà l’organització.
5 premis en la modalitat FOTO MÒBIL consistents en una aplicació per dispositiu mòbils que faciliti i millori la captura fotogràfica.
-  Per les categories ESO els premiats a les 4 millors fotografies de cada categoria i el premi serà un àlbum de fotos amb un màxim de 100 fotografies per cada premiat.
- Tots els premiats de totes les modalitats i categories també tindran una còpia en format mínim DINA·3 o similar de les seves fotos premiades.
- Totes les fotografies participants formaran part d’una exposició itinerant i també seran mostrades al Portal de Servei als Joves www.dinamo.cat i a un àlbum de fotografies del concurs del Facebook del Servei Comarcal de Joventut/Dinamo.
- Les fotografies amb dades de localització gps formaran part d’un mapa mundial virtual que serà accessible des del www.dinamo.cat. Les dades gps podran ser capturades automàticament o introduïdes manualment pels participants a les propietat de les imatges.