Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Recomanacions per enamorar-se de la lectura

22 d’abr. 2013

Recomanacions per enamorar-se de la lectura

 CARME RIERA. TEMPS D'INNOCÈNCIA.
Un recorregut íntim, trenat per records d’infantesa que, com cireres d’una panera, s’enllacen i conformen el retrat panoràmic d’una família mallorquina i del seu entorn durant els anys cinquanta del segle XX. 

NÚRIA ESPONELLÀ. UNA DONA D’AIGUA

Un amor adúlter i clandestí entre Sara Prats i Miquel Camps, tots dos atrapats en matrimonis sense amor. La seva passió haurà de lluitar contra els rumors d'una ciutat petita com Banyoles, una societat convulsa després de les guerres carlistes. 
EMMANUEL SCHMITT. LA MUJER DEL ESPEJO
Anne és una jove plebea que viu a Bruixes durant el Renaixement, Hanna, aristòcrata, a la Viena imperial de principis del segle XX, i Anny, al Hollywood d’avui: què poden tenir en comú tres dones tan diferents? 

ILDEFONSO FALCONES. LA REINA DESCALZA
Una apassionant i vívida recreació de Madrid i Sevilla de mitjans del segle XVIII, una commovedora història d’amistat, passió i venjança que uneix dues veus de dona en un cant descarnat per la llibertat.

JUDE DEVERAUX. EL AROMA DE LA LAVANDA
Jocelyn Minton havia perdut la seva mare als cinc anys, i quan el seu pare va tornar a casar-se es va sentir més sola que mai, fins que va conèixer a Edilean, una dona seixanta anys més gran que ella, que va esdevenir la seva ànima bessona.
Una històra de passions, intrigues i secrets.

JOHN IRVING. EN UNA SOLA PERSONA
Una novel·la  sobre el desig, la passió, el secretisme i la identitat sexual. Una història tempestuosa, provocadora, divertida i commovedora sobre els enamoraments inadequats, els amors insatisfets i una acceptació decidida i valenta de les nostres diferències sexuals.