Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: 25 anys de "Bad", Michael Jackson

26 d’abr. 2013

25 anys de "Bad", Michael Jackson


El DVD Musical de Michael Jackson és un concert gravat a Londres, a l’estadi de Wembley el 1988 davant 25.000 fans, entre ells Lady Di i el Príncep Carles d’Anglaterra. Pretén commemorar el 25è aniversari d’un dels àlbums més recordats de Michael Jackson i un dels més venuts de la història de la música després de “Thriller”, aquest àlbum és “Bad”.
Aquest film es va descobrir entre les pertinences del cantant un cop havia mort. Es creu que és l'única còpia d’aquella actuació i que Jackson la guardava exclusivament per a ell.
El disc “BAD” va guanyar dos premis Grammy i va vendre 45 milions de còpies en tot el món, impulsat per singles com “Dirty Diana”, “Smooth Criminal” o la cançó que donava títol a l’àlbum.
Aquest abril volem homenatjar al rei del pop, una personatge controvertit, que va ser maltractat per la premsa o idolatrat per als seus fans en dosis igual de grans. Els seus amics destacaven sempre el seu caràcter generós i perfeccionista. Però per damunt de tot, Michael Jackson va ser un gran artista i una de les personalitats més importants de la història de la música.

DVD
Michael Jackson