Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: VIII Fira d'Interncanvi - St. Jordi 2013

25 de març 2013

VIII Fira d'Interncanvi - St. Jordi 2013

Tens llibres, CD o DVD a casa en bon estat i que t’agradaria canviar per altres? Vine al punt d’intercanvi de Sant Jordi de la Biblioteca Torras i Bages.

Del dimarts 2 i fins el dissabte 20 d’abril, porta els materials que vulguis canviar (màxim 3) i et donarem un val que podràs bescanviar per Sant Jordi per un altre material similar. 

Bases per a la participació:
- L’esperit d’aquest acte és l’intercanvi: els llibres i la resta de material que es porti al punt d’intercanvi són per intercanviar, compartir i reutilitzar, i no són, en cap cas, documents per llençar o desfer-se’n. Amb aquesta pràctica es vol fomentar la reutilització com a concepte i pràctica senzilla, promotores de la sostenibilitat i la sensibilització.
-  L’estat de conservació, contingut, etc. han de ser coherents amb la finalitat expressada en l’anterior punt. No s’acceptaran documents malmesos ni amb continguts que atemptin contra la dignitat de les persones.
El personal de la biblioteca informarà als participants de les característiques dels materials aportats al punt d’interncanvi i els classificarà en diferents seccions per tal de facilitar-ne l’intercanvi (infantils, científics, novel·la, pel·lícules, música...).

FIRA DINTERNCAVI DE SANT JORDI 
Dilluns 22 d’abril de 20:30 h a 22 h (dins el marc de la Revetlla de Sant Jordi) i
dimarts 23 d’abril de 10 a 13 i de 16 a 20 h,
a la Biblioteca Torras i Bages.