Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Llença't al còmic!

23 de gen. 2013

Llença't al còmic!


ATHOS EN AMERICA / Jason 
Jason, autor noruec establert a França, ha demostrat al llarg dels anys que no hi ha personatge, gènere o argument clàssic que se li resisteixi. Ha homenatjat a Hitchcock, ha fet viatjar enrere en el temps a un assassí per matar Hitler, i ha enviat a Mart un mosqueter. I tot això amb un sentit de l'humor que s'assembla tant al desencís que es confon amb ell.

En aquesta ocasió, Jason reprèn el format de Low Moon per oferir sis històries plenes de referències cinematogràfiques. Com sempre, barreja la seva passió pel cinema de gènere amb una narració experimental que s'atreveix a arribar al límit del surrealisme i que utilitza el silenci de manera més significativa que molts altres autors. L'estil és sec, però les històries són trepidants i tenses.

CENIZAS / Álvaro Ortiz
Tres amics que no es veuen des de fa anys, discutint dins d'un cotxe, amb un munt de quilòmetres per davant fins a una misteriosa creu marcada en un mapa: aquesta és la premissa de Cenizas, l'obra més ambiciosa d'Álvaro Ortiz.
Persecucions, motels de carretera, matons barbuts que toquen el banjo, un cementiri de vaixells, cervesa a discreció, discussions, ressaques i certa dosi de violència i tensió sensual ...: una barreja explosiva entre road movie emocional i thriller gamberro en què res és el que sembla.


I a més...

Daredevil:  amor y guerra / guió: Frank Miller ; dibuix i color: Bill Sinkiewicz 
Dentro de la noche / Eduardo González 
Intimidades / Leela Corman 
Otra puta novela gráfica / Jorge de Juan 
Portugal / guió y dibuix: Cyril Pedrosa 
Talismán / guió: François Debois ; Dibuix: Montse Martin 
La Teoría del arte versus la señora Goldgruber / Mahler 
Ultimate X / guió: Loeb ; dibuix: Adams 
Vientos dominantes / Wauters, Chapron