Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Juga en família a la biblioteca

22 de des. 2012

Juga en família a la biblioteca

El proper dissabte 5 de gener, a les 11 del matí, la Biblioteca Torras i Bages inicia un cicle de tallers de jocs familiars que anirà a càrrec de l’Associació ADALT (Associació per la Divulgació d’Activitats Lúdiques i Tècniques). Es tracta d’un projecte de divulgació lúdica adreçat als infants i a les seves famílies per tal de poder compartir estones d’oci en un espai públic i cultural com és la biblioteca. En els temps actuals, on les opcions d’oci cada cop són més àmplies, és important trobar alternatives de lleure més econòmiques i socials com són els jocs de taula i, des de la biblioteca, es facilitarà la tasca de difondre’ls i gaudir-los en família.
En aquests tallers es realitzaran demostracions i assessorament per part dels membres de l’associació dels diferents jocs seleccionats. Els participants podran triar aquell joc que millor s’adapti a les seves necessitats i gustos i, alhora, aprendran el seu funcionament gràcies a l’acompanyament dels organitzadors. Els tallers es realitzaran mensualment, en dissabte, a la sala infantil de la biblioteca.
ADALT és una associació que es dedica a la divulgació d'activitats lúdiques vàries creada l’any 2006 de la necessitat de crear un espai on poder desenvolupar activitats relacionades amb el joc, poder oferir al públic en general els seus coneixements i facilitar el contacte de persones amb les mateixes aficions. A més de participar activament realitzant actes diversos en jornades d'altres entitats també han desenvolupat projectes propis a Vilafranca con les "Juguem!", les "Escorxarol"  o les "ALTERNestiu", entre d’altres.

Dissabte 5 gener, d’11 a 13 h
Taller de jocs familiars a càrrec de l’Associació ADALT