Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Jocs medievals per passar el Nadal

29 de des. 2012

Jocs medievals per passar el NadalLa Biblioteca, des de fa un temps, que ha va incorporant en el seu fons sèries de TV. En aquesta ocasió us recomanem Juego de Tronos una sèrie que se situa en un món fictici medieval i que es divideix en tres línies argumentals: una, la crònica de la guerra civil pel control de Ponent entre vàries famílies de la noblesa; la segona, l’amenaça que va creixent dels “Altres”, tot just continguda per un immens mur de gel que dóna protecció el nord de Ponent; i la tercera, el viatge de Daenerys Targaryen, la filla exiliada del rei que va ser assassinat fa quinze anys en una guerra i que ara torna a Ponent per defensar els seus drets.
Tot i que el començament és una mica lenta, quan et poses dins la pel·lícula, t’enganxa. La direcció artística, les interpretacions i els escenaris estan molt ben aconseguits. 
Els seguidors d'El Senyor dels Anells pot ser que els agradi molt, ja que l'estica i els escenaris recorden força aquella triologia, a més que un dels protagonistes, Sean Bean (Boromir) aquí interpreta Eddard Star.
Ha guanyat un munt de premis entre els que destaquen 5 Emi i el Globus d’Or.
Desitgem que passeu una estona molt entretinguda amb la 1a temporada d'aquesta sèrie (ja van per la 3a) i si en voleu més, teniu a la vostra disposició la novel·la escrita per George R. R. Martin.