Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: El món del vi a la biblioteca

4 de des. 2012

El món del vi a la bibliotecaEn quin regne, en quin segle, sota quina silenciosa conjunció dels astres, en quin secret dia que el marbre no ha salvat, va sorgir la valerosa i singular idea d'inventar l’alegria?

Al vi [Fragment] – Jorge Luís Borges

Des del passat mes de juny la Biblioteca Torras i Bages ha creat un espai dedicat a l’enoturisme penedesenc, tot aprofitant el nostre fons de viticultura i enologia juntament amb la nostra especialització com a biblioteca integrant del projecte Turisme Informació. Aquesta és una experiència pilot impulsada per la Gerència de Serveis de Biblioteques i l´Oficina de PromocióTurística de la Diputació de Barcelona, integrada per vuit biblioteques públiques de la província i les oficines d´informació turística de les mateixes poblacions. Els objectius principals són establir àmbits de cooperació dels dos serveis d'informació per tal de millorar l'oferta informativa als usuaris i col·laborar en la identificació de la biblioteca pública com a servei local d'informació.En aquest espai, ubicat al vestíbul de la biblioteca, promocionem i donem a conèixer aquest fons, a més d'acostar els nostres usuaris als recursos informatius sobre l’enoturisme al Penedès. Alhora, aprofitem per fer visible aquest turisme especialitzat a través de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, a la qual pertanyem.
Aquest racó només és un tast de tots els llibres i altres materials que podem trobar a la biblioteca i que en bona part s'han recollit en la següent guia de lectura: