Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Dues guies per enamorar-se del Penedès

16 de nov. 2012

Dues guies per enamorar-se del Penedès

ELS MILLORS RACONS DEL PENEDÈS
El Penedès és una comarca plena d’espais per descobrir, on gaudir de grans vistes des de les torres de guaita o contemplar les extensions dels camps de vinya, a més de visitar edificis modernistes en les ciutats principals. Com en altres guies d’aquesta col·lecció, han seleccionat 20 racons de la zona que es coneix com el Gran Penedès, que inclou les comarques del Baix i l’Alt Penedès i del Garraf. 
El criteri de selecció de les rutes ha estat divers.En alguns casos ha estat històric i patrimonial; en d’altres, geogràfic, pels elements naturals, fonts, coves, pantans. La guia també segueix la ruta del vi i els espais d’interès cultural per al visitant. En conjunt es tracta de 20 racons i 20 rutes que podrem fer desplaçant-nos amb automòbil fins allà on les condicions ho facin possible.
Els millors racons del Penedès és, per tant, una manera lúdica i divertida de conèixer el bo i millor d’una magnífica comarca plena de vinyes i castells.

ALT PENEDÈS, 17 EXCURSIONS A PEU
En aquesta guia trobareu 17 propostes d'itineraris pels llocs més emblemàtics del Penedès, tant de la serralada prelitoral, litoral com de la depressió penedesenca els tres espais més característics de l'Alt Penedès. Ermites, castells, rius, pobles amb encant, masies, vinyes, boscos, gorges, cims, fondalades, cabanes de pedra seca, torres de defensa medievals, cellers i caves... tot un món per gaudir-lo a pas tranquil.