Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Calders a tertúlia

22 d’oct. 2012

Calders a tertúliaEls participants a les Tertúlies Literàries inicien aquest curs debatent sobre l'obra de Pere Calders "Cròniques de la veritat oculta". 

Pere Calders és un dels millors contistes de la literatura catalana. En les seves històries sempre hi ha elements fantasiosos i màgics. Calders sembla voler ensenyar-nos que hi ha una realitat més enllà de l'aparença de les coses. 

Cròniques de la veritat oculta és una de les obres més significatives i més coneguda en la narrativa de Calders. En aquest recull de contes destaca l’humor i la fantasia, un estil que l’autor utilitza sovint en els seus textos. Els crítics l’han comparat amb Edgar Allan Poe, Franz Kafka, Luigi Pirandello i Massimo Bontempelli.


Teniu dues ocasions per participar en aquesta tertúlia, el dimarts 23 o el dijous 25 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Torras i Bages.

Paral·lelament, el cicle LLIBRES DE CAPÇALERA us ofereix un conjunt d'activitats dedicades a Calders i el relat breu a la literatura catalana contemporània.