Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Nova temporada de Tertúlies Literàries

4 de set. 2012

Nova temporada de Tertúlies Literàries

Com ja es habitual durant els últims anys, la Biblioteca Torras i Bages organitza una nova temporada de TERTÚLIES LITERÀRIES, on s’acull totes aquelles persones que vulguin compartir -d’una forma distesa i agradable- les opinions, sentiments, comentaris, etc. que els hagi suggerit la lectura d’una obra llegida prèviament.

Les persones que formin part de les tertúlies literàries es trobaran a la biblioteca, amb una freqüència mensual, els dimarts i dijous de la darrera setmana de cada mes de 2/4 de 8 a les 9 del vespre, per tal de comentar la novel•la en qüestió, sota la conducció de l’Elvira Mestres, encarregada, des de ja fa uns quants anys, de dinamitzar el grup i ajudar a descobrir les múltiples facetes de l’obra.

Per optar a la reserva del llibre, cal passar per la Biblioteca a omplir una butlleta dins del període d’inscripcions del 3 al 17 de setembre.

OBRES PROGRAMADES:

Pere Calders. Cròniques de la veritat oculta
23 i 25 d'octubre de 2012 
Joan Pinyol. Pilota de set   
27 i 29  novembre 2012 
Zeneida Sardà. La pell negra  
18 desembre 2012 (amb la participació de l'autora) 
Antonio Tabucchi. Es va fent més i més tard 
 29 i 31 gener 2013 
Erri de Luca. Montedidio  
26 i 28 febrer 2013 
Mercè Foradada. Velles amb v de vida 
19 i 21 març 2013 (II Trobada de Clubs de Lectura)


A més a més de les Tertúlies Literàries, per als amants de la novel·la negra la Biblioteca organitza el club de lectura “La clau de vidre”, conduït i dinamitzat per la Glòria Batllevell. Per a poder participar en aquestes trobades també caldrà fer inscripció prèvia a partir del 3 de setembre. La primera sessió serà el dimarts 13 de novembre a 2/4 de 8 del vespre amb l’obra L'hora més fosca, de William P. McGivern.