Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Activitats d'octubre 2012

26 de set. 2012

Activitats d'octubre 2012Presentació del llibre Ensenyar, aprendre, salvar-se
Dijous 4 d’octubre, a les 19.30h
A càrrec de Sebas Parra, coordinador de l’obra i membre de la delegació gironina de l’Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca Amador (AEPCFA) de Nicaragua, editora del llibre.
Aquest llibre, amb el títol bilingüe català-mískitu vol ser un manifest col·lectiu en favor de la llengua, de totes les llengües, especialment de les minoritàries, minoritzades i/o en perill d’extinció, i del dret a l’alfabetització i l’educació de totes les persones sense distinció de cap mena.Presentació del llibre L’Atlant
Dijous 18 d’octubre, a les 19.30 h
A càrrec del professor Joan Sonet i amb la presència de l'autor.
Aquesta és una història sobre la inconsistència dels límits entre l'incoherent i el que acceptem com a normal i que a vegades perden la seva nitidesa i se'ns manifesten ambigus, fràgils. Com un parany que de forma imperceptible ens arrossega a l'abisme. I en tot parany, l'esquer apareix com el més inofensiu i inesperat dels descobriments que anem fent al llarg dels anys. Del contrari, ja no seria un parany.

 
Tertúlia literària Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders
Dimarts 23 i dijous 25 d’octubre, a les 19:30 hores
Amb Elvira Mestres
Dins el marc del cicle de conferències LLIBRES DE CAPÇALERA, enguany dedicat al relat breu a la literatura catalana contemporània.
I consulteu les activitats infantils al Bloc de la Zum Zum.