Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Steve Jobs: visionari, geni, humà

8 d’ag. 2012

Steve Jobs: visionari, geni, humà


La mort de Steve Jobs ha commogut el món. Després de tenir-hi més de quaranta entrevistes en els darrers dos anys, i amb més d'un centenar de persones del seu entorn: familiars, amics, adversaris i col·legues, Walter Isaacson ens presenta l’única biografia escrita amb la col·laboració de Jobs; el retrat definitiu d'una de les icones indiscutibles del nostre temps, la crònica de la vida agitada i la personalitat desgastant d'un geni que, amb la seva creativitat, energia i afany de perfeccionisme, va revolucionar sis indústries: la informàtica, el cine d'animació, la música, la telefonia, les tauletes i l'edició digital. Jobs va fundar una empresa en la qual els salts impressionants de la imaginació van de bracet de fites tecnològiques sorprenents.
No va defugir cap tema, i va encoratjar la gent que coneixia a parlar amb franquesa. «He fet moltes coses de les quals no em sento orgullós, com deixar la meva companya embarassada als vint-i-tres anys i la manera com em vaig comportar aleshores, però no hi ha cap cadàver al meu armari que no pugui sortir a la llum». Jobs parla amb sinceritat, de vegades brutal, sobre la gent amb la qual ha treballat i contra la que ha competit. De la mateixa manera, els seus amics, rivals i col·legues ofereixen una visió gens ensucrada de les passions, els dimonis, el perfeccionisme, els desigs, el talent, els trucs i l'obsessió per controlar-ho tot que varen modelar la seva visió empresarial i els productes innovadors que va aconseguir crear.
 
La seva història, per tant, està plena d'ensenyaments sobre innovació, coratge, lideratge i valors. La vida d'un geni capaç d'enfurismar i de seduir a parts iguals.

Isaacson, Walter
Rosa dels Vents, 2011