Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: I Trobada de Clubs de Lectura

27 de juny 2012

I Trobada de Clubs de Lectura

El divendres 22 de juny va celebrar-se a l’Auditori Vilafranca la I TROBADA DE CLUBS DE LECTURA DE LES BIBLIOTEQUES DE L’ALT PENEDÈS I EL GARRAF, organitzada amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi cultural entre persones que comparteixen els mateixos interessos: la lectura i el diàleg. Els 250 participants han llegit alguna de les obres de l’escriptor vilafranquí David Monteagudo i han realitzat la seva pròpia tertúlia en els clubs de lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf: 

• Fin 
• Marcos Montes 
• Brañaganda 


L’acte va ser una excel·lent oportunitat per als diferents clubs per a conversar amb David Monteagudo i fer les preguntes o comentaris que els han sorgit amb la lectura de les seves obres. 

Desprès dels parlaments de Raimon Gusi, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Cantí de la Gerència de Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Núria del Campo, cap de zona de les biblioteques de l’Alt Penedès i El Garraf, i Imma Martínez, bibliotecària de suport de les dues comarques, es va donar pas a la presentació de l’autor David Monteagudo, el qual va exposar detalladament diferents trets de la seva obra. 

Posteriorment van presentar els responsables dels clubs de lectura de cada biblioteca, els quals van anar preguntant detalls i aspectes, consensuats pels participants, que els havia sorprès i interessat dels llibres llegits. Mentre durava la xerrada, al fons de l’escenari s’anava projectant una presentació amb fotografies dels clubs i fragments dels llibres llegits. 

Cal destacar la lectura dramatitzada de diferents fragments de les obres esmentades per part de l’actriu vilafranquina María Rodríguez Sandía. Tot un plaer escoltar-la! 

El 2013 es durà a terme la II Trobada dels Clubs de Lectura a Vilanova i la Geltrú amb la participació de Mercè Foradada, l’escriptora vilanovina i conductora del Club de Lectura Adults de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell

Tota la informació a: Els nostres clubs