Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La Biblioteca us recomana "I'm with you" de Red Hot Chili Peppers

8 de maig 2012

La Biblioteca us recomana "I'm with you" de Red Hot Chili Peppers

I'm with you de Red Hot Chili Peppers

I'm with You,  és el desè disc de la carrera dels Chili Peppers, i el primer des de l'Stadium Arcadium (2006). Red Hot Chili Peppers ha venut més de 60 milions d'àlbums i ha guanyat 6 Premis Grammy. La banda la formen actualment el cantant Anthony Kiedis, el baixista Flea, el bateria Txad Smith, i el nou guitarra Josh Klinghoffer.

Amb el disc I'm with You es pot dir que el temps no passa per Red Hot Chili Peppers, un dels últims gegants del rock alternatiu que queden en actiu. Els californians poden fer pauses d'anys, com les que es prenien abans les grans bandes de rock, però la publicació d'un disc seu sempre aixeca molta expectació.

I'm with you, produït per Rick Rubin, és el primer treball de la banda amb el seu nou guitarrista, Josh Klinghoffer, exguitarrista de Warpaint. John Frusciante, el guitarrista històric de la banda gairebé d'ençà el seu inici, va abandonar el vaixell l'any 2009. Val a dir que Klinghoffer no és cap nouvingut a la maquinària dels Peppers: en va ser el segon guitarrista durant la gira de l'Stadium Arcadium.

Us deixem amb un dels temes que s'inclou en aquest nou disc...