Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La Biblioteca us recomana "La Red social"

31 de març 2012

La Biblioteca us recomana "La Red social"


La Red social de  David Fisher, basada en la novel.la de Ben Mezrich “Multimillonarios por accidente” i adaptada per Aaron Sorkin. 
Una nit de tardor de l’any 2003, Mark Zuckerberg, alumne de Harvard, i un geni de la programació informàtica, s’asseu davant del seu ordinador i amb molt d’entusiasme comença a desenvolupar una idea que li balla pel cap. El que comença en una habitació de l’escola aviat es converteix en una xarxa social. Sis anys i 500 milions d’amics converteixen en Mark Zuckerberg en el bilionari més jove de la història. Però l'èxit ve acompanyat de complicacions personals i legals. Aquesta pel.lícula no és ni més ni menys que la història dels fundadors de la coneguda xarxa social Facebook, especialment del seu creador Mark Zuckerberg. Però és clar ”No es fan 500 milions d’amics sense fer uns quants enemics”.

És una de les pel.lícules més estimulants dels ultims anys, amb una història dels nostres dies, que analitza la força de la invenció, la cara canviant de la interacció social i els límits de l’amistat.

Premiada amb 3 Òscars: millor guió, millor muntatge i millor banda sonora.

Més informació a http://www.imdb.com/title/tt1285016/

Des d'avui podeu agafar-la en préstec a la biblioteca.