Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La Biblioteca us recomana "Infiltrats"

1 d’abr. 2012

La Biblioteca us recomana "Infiltrats"Infiltrats (The Departed, en anglès) és una pel·lícula nord-americana dirigida per Martin Scorsese estrenada el 2006. Guanyadora de 4 Oscars, millor pel·lícula, millor director, millor muntatge i millor guió adaptat.

A Boston, una lluita sense fi enfronta la policia amb la màfia irlandesa. Per acabar amb el regnat del padrí Frank Costello, la policia infiltra el seu grup amb un policia novell (i per tant desconegut dels bandits) procedent dels baixos fons, Billy Costigan.

Mentre que Billy s'esforça en guanyar la confiança del mafiós, Colin Sullivan entra a la Unitat de les Informacions Especials, encarregada d'eliminar Costello. Agent doble, Colin informa Costello de les operacions que es tramen contra ell.

Amb el risc de ser desemmascarats en qualsevol moment, Billy i Colin es veuen obligats a dur una doble vida que mica en mica els fa perdre els seus punts de referència i la seva veritable identitat.

Trampes i contraofensives s'encadenen fins el dia en què cada bàndol s'adona que té un talp. Una carrera contra rellotge es posa en marxa amb un sol objectiu: descobrir la identitat de l'altre...

Des d'avui mateix la podeu agafar en préstec a la biblioteca.