Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Audiollibres en Mp3 i descàrrega gratuïta al catàleg de les biblioteques públiques

21 de febr. 2012

Audiollibres en Mp3 i descàrrega gratuïta al catàleg de les biblioteques públiques

Aquesta setmana s'ha incorporat al Catàleg de la Xarxa de Biblioteques de la província de Barcelona un nou servei: Audiomol-Leemos para ti. Es tracta d'un servei de descàrregues d'audiollibres en format Mp3 que, gràcies a l'acord entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i l'editorial Liberbox, posen un nou fons a disposició dels usuaris amb la intenció de facilitar i millorar l'accessibilitat a la lectura.

L'usuari hi pot accedir des del catàleg Aladí i des de la Biblioteca Virtual, on cal prèviament identificar-se com a usuari de la xarxa amb el carnet de biblioteca. Un cop allà el més aconsellable és fer la cerca pel títol de la col·lecció, Audiomol, i a partir d'aquí mirar quin és el títol que més ens interessa (de moment n'hi ha 71 disponibles). En el següent enllaç podeu descarregar-vos el catàleg complet: Catàleg Audiomol.

Un audiollibre és un llibre llegit per un narrador professional i enregistrat en format àudio. En el cas d'aquesta col·lecció els podem trobar en català i castellà i s'agrupen en sis categories: autoajuda, novel·la per adults, novel·la juvenil, assaig, relats i obres clàssiques, essent sempre versions íntegres de l'obra escrita, sense talls ni resums.

Amb aquest nou servei els ciutadans ja es podran emportar la lectura amb ells allà on vulguin amb total comoditat: a casa, al cotxe, en el mòbil o en un reproductor Mp3.