Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La biblioteca us recomana: "Inside Job"

1 de des. 2011

La biblioteca us recomana: "Inside Job"

“Inside Job” o delicte intern, és a dir, una crisi provocada.
És un documental sobre les causes i els responsables de la crisi econòmica mundial del 2008. Mostra l’escandalosa història delictiva del “govern" de Wall Street executada per banquers, polítics, buròcrates, professors universitaris de prestigi i empresaris sense escrúpols...
Va significar la ruïna de milions de persones que van perdre les cases, la feina, els estalvis, i ha posat en perill l’estabilitat econòmica dels països desenvolupats. El més trist és que aquesta crisi no va ser un accident, es podia haver evitat, ha estat provocada... 
Aquest documental és el resultat d'una extensa investigació a través d'entrevistes a financers, polítics i periodistes. I la conclusió, la degradació de la política i la manca d’escrúpols empresarials.
És una manera d’acabar amb la classe mitjana? On són els diners? I què fa la justícia? O  millor dit, existeix la justícia?  Ho podeu descobrir després de visionar aquest meticulós documental de Ferguson que actúa com un fiscal.

La Biblioteca us desitja un bon cinema!

  

1 comentari:

JR ha dit...

... sí, força encertat el comentari ,... i disortadament d'una realitat que no cambiarà si no sabe'm sortir del "Terrorisme Financer" al que en's ha sotmés la "Tiranía del Mercat", davant, aixó sí,amb la Complaença/ Incompetencia dels polítics,... així , amb les Majúscules i minúscules!.
JR