Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Al desembre, tertúlies literàries

10 de des. 2011

Al desembre, tertúlies literàries

Aquest mes de desembre, el llibre Olor de Colònia de Sílvia Alcàntara, serà annalitzat i comentat a la biblioteca en dues sessions: 

La primera serà en el marc del Club de lectura fàcil en català, Parlem de llibres, que organitza el Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf.

I la segona, en motiu de la trobada mensual del club de lectura Tertúlies Literàries que dirigeix Elvira Mestres i que comptarà amb la participació de l'autora, Sílvia Alcàntara. 

Olor de Colònia evoca la vida d'una colònia tèxtil i les enverinades relacions socials, la combinació de despotisme i condescendència que, cap als anys 50, regeix la seva vida. Néixer, viure, reproduir-se i morir entre les parets d'una fàbrica. Una gran fàbrica que va més enllà dels llocs de treball, que és també l'escola per als fills, l'església, les botigues i les cases per viure-hi. 
El lector queda atrapat fins a l'última pàgina d'aquesta novel·la, punyent com la vida dels seus protagonistes, amb un final sorprenent i sense concessions. 

Dates
Parlem de llibres. Dilluns 12 de desembre a les 16 h.
Tertúlies literàries. Dijous 15 de desembre a les 19.30 h.