Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La Bibliteca Torras i Bages torna a premiar una usuària en el sorteig de la campanya d'InteRail "No perdis el tren!"

16 de set. 2011

La Bibliteca Torras i Bages torna a premiar una usuària en el sorteig de la campanya d'InteRail "No perdis el tren!"

El passat 28 de juliol es va fer la tercera edició del sorteig InterRail dins la campanya No perdis el tren!, iniciativa duta a terme gràcies a la col•laboració de Renfe amb les biblioteques que formen part del Projecte Turisme (Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Moià, Sabadell-Els Safareigs, Taradell i Vilafranca del Penedès). Els usuaris que es van emportar en préstec una guia de viatge des de l'1 de juny fins al 27 de juliol van poder participar en el sorteig de 3 bitllets InterRail que es va fer el mateix dia 28 amb la col•laboració de les emissores de Ràdio Vilafranca i Ràdio Arenys, les quals van poder entrevistar en directe als guanyadors. En total van ser 1.015 les persones que optaven a premi i els agraciats van ser:

 

Dayana Cata Cantera (Vilafranca del Penedès): 1 InterRail Global Pass doble de 22 dies.

Marcel•la Espin Lombardo (Sabadell): 1 InterRail Global Pass doble Flexi de 10 dies.

Xavier Rovira Terrones (Arenys de Mar): 1 InterRail Global Pass doble Flexi de 5 dies.

Aquest ja és el segon cop que el premi recau a Vilafranca del Penedès. A la primera edició del sorteig de l’any 2009 també va ser una vilafranquina qui va guanyar el premi, i ens descrivia d’aquesta manera la seva vivència:

Una ruta a l’hivern. Un Nadal viscut fora dels lligams de les rutines. Un viatge sense programar. Fred, molt de fred, però també il•lusió, coneixement, passió i descobriment. En un tren, una finestra oberta al món. Viena: cultura i tranquil•litat. Salzburg: infantesa i fortaleses. Munich: renovació i tradició bàvara. Praga: descobriment i globalitat. Dresden: ressorgiment i barroc. Berlin: canvi i dinamisme. Amsterdam: veneciana i liberal. Bruges: ponts sobre canals. Luxemburg: un castell europeu. Definicions de flaixos personals que cada qual ha de donar el seu significat. Descobriments que cal fer. Il•lusions que no cal trencar ni exacerbar. Un llibre: una il•lusió que cal obrir i llegir. Un viatge: una il•lusió que cal fer i sentir. (...)

A la imatge podeu veure la Dayana Cata Cantera en el moment de rebre el seu bitllet a la Biblioteca Torras i Bages. Esperem que gaudeixi força d’aquest viatge i que a la tornada ens faci saber com li ha anat.
Enhorabona als guanyadors i molt bon viatge a tots!!

Dayana Cata rebent el premi InteRail - 15 de setembre del 2011