Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Obert el període de presentació de propostes als Premis de contes breus ‘Relats d’Europa’ fins el 15 d’octubre

15 de jul. 2011

Obert el període de presentació de propostes als Premis de contes breus ‘Relats d’Europa’ fins el 15 d’octubre

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, a través del Europe Direct Barcelona de la Comissió Europea, convoca la segona edició dels Premis de contes breus ‘Relats d’Europa’, amb la voluntat de reconèixer la tasca desenvolupada per la ciutadania en favor dels valors i ideals europeus i/o la visibilització, presència o ressò europeu de les ciutats, pobles i viles de la província de Barcelona. En particular aquestes premis pretenen assolir els següents objectius:

× distingir a la ciutadania de la província que hagi contribuït, a través del seu conte breu o relat al desenvolupament de les diferents realitats, valors i ideals europeus;

× estimular la projecció europea de la ciutat, poble o vila de la província, i

× il·lustrar experiències que es viuen a les ciutats en el marc de convivència de l’espai comú europeu.

Pot participar-hi qualsevol persona física, resident a la província de Barcelona. S’estableixen dues categories de premis: Júnior (fins als 18 anys) i Sènior (a partir dels 18 anys), amb un premi de 500 euros per cada categoria.

Els contes hauran de tenir una extensió d’entre cinc a deu fulls DIN-A4 i podran estar escrits en català o castellà. El termini per presentar les propostes finalitza el 15 d’octubre de 2011.


Conte guanyador en l'anterior edició 2010