Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Concurs "No perdis el tren"

8 de jul. 2011

Concurs "No perdis el tren"

La Biblioteca Torras i Bages t’ofereix la possibilitat de viatjar amb tren per Europa

Les biblioteques d’Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Moià, Sabadell (Biblioteca Els Safareigs), Sant Celoni, Taradell i Vilafranca del Penedès ofereixen als seus usuaris l’oportunitat de participar en el sorteig de tres bitllets InterRail:

1 InteRail Global Pass doble de 22 dies
1 InterRail Global Pass doble Flexi de 10 dies
1 InterRail Global Pass doble Flexi de 5 dies

Només cal agafar en préstec una guia de viatges de la biblioteca i omplir una única butlleta per participar en aquest sorteig. Cada biblioteca ofereix 150 butlletes de participació i la setmana del 25 de juliol es farà el sorteig entre els participants de totes vuit biblioteques.

Els guanyadors dels bitllets (personals i intransferibles) tindran com a data màxima d’emissió el 15 de desembre del 2011 i abans del 15 de març de 2012 s’haurà d’haver iniciat el viatge.

Aquesta és la tercera edició del concurs “No perdis el tren!” que es duu a terme gràcies a la col·laboració de Renfe amb les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona integrants del projecte “Turisme Informació”.

Turisme Informació és una experiència pilot impulsada per la Gerència de Serveis de Biblioteques i l´Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona, integrada per vuit biblioteques públiques de la província i les oficines d´informació turística de les mateixes poblacions. Els objectius són establir àmbits de cooperació dels dos serveis d'informació per tal de millorar l'oferta informativa als usuaris i col·laborar en la identificació de la biblioteca pública com a servei local d'informació. D’aquesta manera, el turisme a quatre passes, el turisme local, que busca destins a prop del seu entorn habitual, es dóna a conèixer també a través de la biblioteca.

A la primera edició del sorteig de l’any 2009 va ser una vilafranquina qui va guanyar el premi, i ens descrivia d’aquesta manera la seva vivència: Una ruta a l’hivern. Un Nadal viscut fora dels lligams de les rutines. Un viatge sense programar. Fred, molt de fred, però també il·lusió, coneixement, passió i descobriment. En un tren, una finestra oberta al món. Viena: cultura i tranquil·litat. Salzburg: infantesa i fortaleses. Munich: renovació i tradició bàvara. Praga: descobriment i globalitat. Dresden: ressorgiment i barroc. Berlin: canvi i dinamisme. Amsterdam: veneciana i liberal. Bruges: ponts sobre canals. Luxemburg: un castell europeu. Definicions de flaixos personals que cada qual ha de donar el seu significat. Descobriments que cal fer. Il·lusions que no cal trencar ni exacerbar. Un llibre: una il·lusió que cal obrir i llegir. Un viatge: una il·lusió que cal fer i sentir.