Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La Biblioteca et recomana la pel.lícula Mamma Mia!

1 de juny 2010

La Biblioteca et recomana la pel.lícula Mamma Mia!

Mamma Mia! és una pel·lícula musical del 2008 basada en diverses cançons del grup ABBA. Està dirigida per Phyllida Lloyd i escrita per Benny Andersson i Björn Ulvaeus. El guió es basa en el musical creat per Catherine Johnson.

El títol és basa en el de la cançó d'ABBA del 1975 Mamma Mia. La pel·lícula va ser produïda per Universal Studios i la companyia de Tom Hanks Playtone i Littlestar. Es va estrenar el 3 de juliol a Grècia i el 18 de juliol als Estats Units. Meryl Streep n'és l'actriu principal, en el paper de Donna Sheridan, i també hi actuen Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård i Amanda Seyfried.

Argument
Sophie (Amanda Seyfried), una noia anglesa de 20 anys que viu a l'hotel de la seva mare en una illa grega, està per casar-se amb Sky (Dominic Cooper). La seva mare, Donna (Meryl Streep), mai no li ha dit qui és el seu pare, i quan Sophie troba el seu antic diari, troba la direcció de tres homes que podrien ser el seu pare i decideix convidar-los al seu casament sense que la seva mare s'assabenti.

Tot es complica quan Sam (Pierce Brosnan), Harry (Colinb Firth) i Bill (Stellan Skarsgård) arriben a l'illa i es troben amb Sophie i Donna, l'última recolzada per les seves dues millors amigues Rosie (Julie Walters) i Tanya (Christine Baranski). Tots junts intentessin resoldre el misteri de qui és el verdader pare de Sophie, i la qui portarà l'altar.

Esperem que passeu una bona estona!!!