Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La biblioteca et recomana: "El asesino de presentadores" de Xavier Sardà

25 de maig 2010

La biblioteca et recomana: "El asesino de presentadores" de Xavier Sardà

Xavier Sardà publica ´El asesino de presentadores´, una novel·la en to d'humor en què el país viu una mena d'estat d'excepció després d'una sèrie d'assassinats de conductors d'informatius.

En ´El asesino de presentadores´ el ministre de l'Interior i el mateix president del Govern s'involucren amb un grup de policies, una prostituta i un capellà en la resolució dels assassinats. 

En aquesta novel·la negra es planteja la situació de reunir els presentadors supervivents perquè emetin un informatiu conjunt, una tasca que seria "complicada" a la realitat, segons el periodista català, que considera que hi ha suficient pluralitat en les televisions. "I més des que emet Intereconomía; ens han obert el ventall al màxim". 

En la nova obra de Sardà hi ha molt diàleg, perquè se l'ha imaginat "com una pel·lícula", i abunden els personatges "reconeixibles", encara que mai inspirats en gent real, excepte en el cas d'Ana Blanco.

"Si desapareguessin els presentadors de magazín no passaria res, posarien pel·lícules o documentals", afegeix Sardà, que als seus 52 anys torna a l'exercici de "divertiment" que suposa per a ell l'escriptura després d'haver deixat la televisió diària.