Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Sords profunds. Però hi sentim i parlem! Marta Capdevila

9 d’abr. 2010

Sords profunds. Però hi sentim i parlem! Marta Capdevila

Aquest conte explica l’experiència personal de l’autora com a mare d’un nen sord. Els llocs i les persones citades existeixen i l’ha escrit per fer públic el seu agraïment.

Tal i com diu la Marta Capdevila: “Vull oferir aquest llibre com a eina de treball per a aquelles famílies que es troben en la mateixa situació que vam passar nosaltres, ara fa tres anys, quan ens van dir que el Marcel era sord”.

La Marta explica la seva experiència com a nena sorda que va ser i com a mare d’un fill sord que és actualment, i ho fa creient que la seva història pot ser molt semblant a d’altres i pot servir per a ajudar a prendre decisions al pares de fills sords.

Un llibre excel•lent, tant pel que fa a les il•lustracions com pel contingut. A més sap guardar un equilibri perfecte entre la informació tècnica (que n’hi ha molta) i l’experiència personal que ens apropa molt més la problemàtica.

Es pot demanar al Districte de l’Eixample ja que és de distribució institucional de l’Ajuntament de Barcelona.

A la Biblioteca Torras i Bages el trobaràs a la secció de “Mares i pares” de la sala infantil i també a la segona planta, amb els llibres de medicina i salut.