Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: La biblioteca et recomana, 'El vencedor esta solo' de Paulo Coelho

16 de nov. 2009

La biblioteca et recomana, 'El vencedor esta solo' de Paulo Coelho

Ambientada en l'atractiu entorn del festival de Cannes, El vencedor está solo, va molt més enllà del luxe i del "glamour", i ens endinsa en una profunda reflexió sobre la força dels propis somnis i l'escala de valors amb la qual ens mesurem.

Durant 24 hores seguim el camí d'Igor, empresari rus magnat de les comunicacions, destrossat per una dolorosa ruptura sentimental. Coneixerem el seu delirant pla per atraure l'atenció de la seva ex-dona i els personatges que es creuen en el seu camí: Gabriela, una jove i ambiciosa actriu; Jasmine, model de Ruanda exiliada a Europa; Javits, un productor influent i corrupte, i Hamid, estilista que va començar de zero i que està al punt més alt i exitós de la seva carrera. L'aparició d'Igor canviarà per sempre les vides de tots ells.

Un intens, sincer i ben documentat viatge cap a la nostra constant fascinació per la fama, l'èxit i els diners, que s'eleva fins a convertir-se en un impactant reflex del costat més superficial, intrascendent i depredador del món en el que vivim.