Ens hem traslladat! En segons veureu la nova web. També podeu accedir fent click aquí

Biblioteca Torras i Bages: Sakamura, Corrales y los muertos rientes

28 d’abr. 2009

Sakamura, Corrales y los muertos rientes

La biblioteca us recomana Sakamura, Corrales y los muertos rientes, de Pablo Tusset.

No busqueu en aquesta novel·la la profunditat, bon ofici, magnífica prosa ni brillant trama de En el nombre del cerdo. No busqueu tampoc la lleugeresa tenyida amb pensaments profunds de Lo mejor que le puede pasar a un cruasán (recordeu: que lo unten con mantequilla y se lo coman). No busqueu res, perquè aquesta novel·la pràcticament no té més que humor gruixut a cabassos.

De fet us la recomanem per a que passeu una bona estona rient amb les esbojarrades aventures del mestre zen Sakamura, comissari de la Interpol, i el caporal de duanes Corrales, que estan més a prop del Torrente del cinema que del Wallander, Brunetti i companyia. I del president de la Generalitat aerofàgic, i el president de l'Estat Espanyol amb talante, i de la superagent 69, i del comando IKEA, bascos ells. Una colla de personatges i situacions a quina més animal.

1 comentari:

Jorge Martin ha dit...

hola!!!! em dic Jorge Martin i sòc un d`aquelles persones que de quan en quan mira el vostre blog. M`encantaria formar part dels vostres enllaços. Tinc blog literari i potser sigui interesant el intercanvi...gracies...ens llegim.